De militære skydeområder

Go down

De militære skydeområder

Indlæg  Ole on Ons 28 okt 2015, 18:44

Bredetved Skydebane og Jægerspris Skydeterræn.

Der er kommet en ny form for annoncering af aktiviteter på Bredetved Skydebane og Skyde- og Øvelsesterrænet ved Jægerspris. Det tidligere system benyttes ikke længere og det nye system er desværre ikke nogen forbedring. Fra 1. september er det Forsvarets Ejendomsstyrelse, der stå for al annoncering af Forsvarets aktiviteter.

Aktiviteterne på Bredetved Skydebane kan ses på Forsvarets Ejendomsstyrelses hjemmeside under Sjælland, se: http://www2.forsvaret.dk/temaer/stoej-portal/rsj/Pages/Oversigt.aspx

Aktiviteterne på Jægerspris Skydeterræn kan ligeledes ses på Forsvates Ejendomsstyrelses hjemmeside under Hovedstaden, se: http://www2.forsvaret.dk/temaer/stoej-portal/rh/Pages/Oversigt.aspx

Det kræver noget mere viden om terræner og skydebaner for at forstå den nye form for annoncering af aktiviteter. Når du er inde på siden om aktiviteter, er det lettest, at se på den sidste side, hvor både Jægerspris, Bredetved og Stold er slået op. Det er disse dage og tider der har betydning for os, som ror i de områder. Der kan dog være aktiviteter på andre dage og tider end der er anført på den side, men disse aktiviteter har ikke betydning for os. Kommer du i tvivl om der er muligt at ro ind i områderne, er du altid velkommen til at kontakte Jægersprislejrens Sikkerhedskontor på telefon: 72 67 17 30, eller 72 67 17 10.

Under aktiviteter på Bredetved Skydebane kan opsynsmanden kontaktes på: telefon: 59 18 24 83.

Tast telefonnumrene ind på din mobiltelefon, så du kan kontakte de ansvarlige fra kajakken, hvis der bliver behov for det.
avatar
Ole

Antal indlæg : 137
Registration date : 24/06/08
Age : 70
Geografisk sted : Holbæk. Mobil: 40187257

Vis brugerens profil http://www.oleshavkajak.blogspot.com

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum