Svampefrikadeller
Side 1 af 1
Svampefrikadeller
250 gr svampe, (eventuelt tørrede)
1 dl. havregryn
1 æg
1 løg
Tørret timian ell. persille
salt/peber
1 spiseske olie til stegning
Svampene hakkes fint og svitses på tør pande til al væde er væk
Havregryn og alle ingredienserne blandes til en fast fars.
Formes til frikadeller og steges på panden
Der bliver ca 6-7 stk
Servers eventuelt med ris og tomatsovs/eller spises på rugbrød.
1 dl. havregryn
1 æg
1 løg
Tørret timian ell. persille
salt/peber
1 spiseske olie til stegning
Svampene hakkes fint og svitses på tør pande til al væde er væk
Havregryn og alle ingredienserne blandes til en fast fars.
Formes til frikadeller og steges på panden
Der bliver ca 6-7 stk
Servers eventuelt med ris og tomatsovs/eller spises på rugbrød.
Gæst- Gæst
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|