En rigtig pølseret med bid i
Side 1 af 1
En rigtig pølseret med bid i
Spagetti med pølser og tomatsauce. 2 personer.
2 portioner pølser
150/200 g. spaghetti
1 lille løg
2 fed hvidløg
olie
2 forårsløg
1 tsk. dijonsennep
½ dåse hakkede tomater
½ dl. Piskefløde
salt, peber
50 g. parmasan ost
1. Kog spaghettien.
2. Hak løg og hvidløg og damp i lidt olie.
3. Tilsæt snittede forårsløg, gem lidt grønt til pynt og rør sennep og tomat i.
4. Kog op og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.
5. Steg pølserne i lidt olie.
6. Bland spaghettien i saucen og servér med pølserne og revet parmasan på toppen.
2 portioner pølser
150/200 g. spaghetti
1 lille løg
2 fed hvidløg
olie
2 forårsløg
1 tsk. dijonsennep
½ dåse hakkede tomater
½ dl. Piskefløde
salt, peber
50 g. parmasan ost
1. Kog spaghettien.
2. Hak løg og hvidløg og damp i lidt olie.
3. Tilsæt snittede forårsløg, gem lidt grønt til pynt og rør sennep og tomat i.
4. Kog op og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber.
5. Steg pølserne i lidt olie.
6. Bland spaghettien i saucen og servér med pølserne og revet parmasan på toppen.
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|