Læs dette først

Go down

Læs dette først

Indlæg  Torben on Ons 11 jun 2008, 11:02

Kajakhornsherred er et mødested for havkajakroere, der har Isefjorden og Roskilde Fjord som rovand. Formålet med netværket er at skaffe kontakt mellem roere, så vi en gang imellem kan ro en tur sammen. At ro med andre er både hyggeligt og øger din sikkerhed i forhold til hvis du roede alene.

Vi er ikke en roklub, men et virtuelt ronetværk. Vi har derfor intet klubhus eller klubkajakker; ingen formand, bestyrelse og vedtægter; og intet kontingent! Tilhørsforhold til en roklub er helt op til en selv og er ikke en forudsætning for at ro i kajakhornsherred.

Alle skal kunne svømme og kunne redde sig selv, svarende til IPP 2 og Havkajakroer 1. Vi sørger ikke for at få folk uddannet eller frigivet. Men har man lyst, er det jo oplagt, at aftale med andre om sammen at øve teknik.

Det er op til netværkets medlemmerne, at invitere alle med på ture, hvor man synes andre skal have en god havkajakoplevelse, der er mange gode ture, som vi bare ikke må gå glip af. Gør det til en vane at invitere andre med på tur når du selv tager på tur. Desto mere du gør det, desto mere glæde får du af havkajakken og kommer på vandet med andre kajakroere. Det giver nu den bedste oplevelse at være flere med på turen.

For at få adgang til kontaktoplysninger, så som telefonnumre og mailadresser, skal man registres! Ellers må man nøjes med at se, hvor den næste tur går hen og hvem der efterlyser makkere i dette forum. Skrive-ret er kun til registrerede medlemmer; det er for at undgå at vi ikke drukner i udefrakommende spam.

Vi ror ikke kun på Isefjorden og Roskilde Fjord. Vi tager kajakkerne på bilerne og tager på en heldagstur på Sjælland eller en flerdagestur til Sydsverige. Vi råder dog over trailere, som hver kan fragte tre - fire kajakker og udstyr. Da adskillige medlemmer kan trække en trailer efter bilen, vil det sige, at vi kan præstere en form for samkørsel, ved langt de fleste ture, og så dele udgifterne til brændstof.


På vegne af netværket
Torben

Se også min blog: www.hammerbakke.blogspot.com
Se også Oles Blog: www.oleshavkajak.blogspot.com
avatar
Torben
Admin

Antal indlæg : 122
Registration date : 07/06/08
Geografisk sted : Allerød 26164453

Vis brugerens profil http://hammerbakke.blogspot.com

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum