Krydret pølsegryde.
Side 1 af 1
Krydret pølsegryde.
Krydret pølsegryde for 2 personer, når svensk pølseret er for kedelig.
3 -4 wienerpølser i skiver (enten på glas eller dåse)
50 g. røget bacon i tern, eller efter behov
½ spsk. paprika
1 stort løg i tern
¼ hvidkål skæres i fine strimler
200 g. kogte kartofler i tern
3 dl. grønsagsbullion (lavet inden)
salt og peber til justering
1. Skær bacon i tern og svits bacon i gryden.
2. Tilsæt paprika og løg og lad det svitse med i ca. 1 min.
3. Tilsæt halvdelen af kålen sammen med kartoflerne.
4. Tilsæt pølserne og resten af kålen og lad det simre i yderligere 5 min.
5. Smag til med salt og peber og server gryderetten med et stykke groft rugbrød.
Krydderier kan samles i plastposer sammen med løg, hvidkål og kartofler en plastboks.
3 -4 wienerpølser i skiver (enten på glas eller dåse)
50 g. røget bacon i tern, eller efter behov
½ spsk. paprika
1 stort løg i tern
¼ hvidkål skæres i fine strimler
200 g. kogte kartofler i tern
3 dl. grønsagsbullion (lavet inden)
salt og peber til justering
1. Skær bacon i tern og svits bacon i gryden.
2. Tilsæt paprika og løg og lad det svitse med i ca. 1 min.
3. Tilsæt halvdelen af kålen sammen med kartoflerne.
4. Tilsæt pølserne og resten af kålen og lad det simre i yderligere 5 min.
5. Smag til med salt og peber og server gryderetten med et stykke groft rugbrød.
Krydderier kan samles i plastposer sammen med løg, hvidkål og kartofler en plastboks.
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|