Pasta med makrel.
Side 1 af 1
Pasta med makrel.
Pasta med makre. 2 personer
2 portioner båndspagetti/pasta ca. 200 g.
2 dåser makrel i tomat.
2 – 3 forårsløg.
1 peberfrugt.
Revet ost.
Salt og peber.
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Skær peberfrugten i små tern. Hæld markel, snittede forårsløg og peberfrugtterninger i en gryde og krydr med salt og peber. Varm op.
3. Når pastaen er færdig hældes vandet fra og 1 dl. Pastavand hældes på makrelsaucen.
4. Smag til og server over pastaen med revet ost på toppen
Set i ugebladet Søndag, har ikke prøvesmagt endnu, men det er den velsmagende er det en rigtig god alternativ ret eller en ret at have i reserve.
2 portioner båndspagetti/pasta ca. 200 g.
2 dåser makrel i tomat.
2 – 3 forårsløg.
1 peberfrugt.
Revet ost.
Salt og peber.
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Skær peberfrugten i små tern. Hæld markel, snittede forårsløg og peberfrugtterninger i en gryde og krydr med salt og peber. Varm op.
3. Når pastaen er færdig hældes vandet fra og 1 dl. Pastavand hældes på makrelsaucen.
4. Smag til og server over pastaen med revet ost på toppen
Set i ugebladet Søndag, har ikke prøvesmagt endnu, men det er den velsmagende er det en rigtig god alternativ ret eller en ret at have i reserve.
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|